Verzend & Retourbeleid

Verzend & Retourbeleid

Wij hanteren een 14 dagen retourbeleid. Dit betekent dat je 14 dagen de tijd hebt na ontvangst van jouw product(en) om een retour aan te vragen. Neem contact op via ons contactformulier en vermeld het ordernummer met reden van retour.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, niet verzegeld, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de oorspronkelijke verpakking. Je hebt ook de pakbon met bewijs van aankoop nodig.

Om een retourzending te starten, mail je ons via het contact formulier op de website. Vervolgens kan het pakketje na akkoord geretourneerd worden naar het retouradres: DULOR - Rivièradreef 20, 2037 AG Haarlem.

Beschadigingen en problemen
Inspecteer je bestelling bij ontvangst en neem direct contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als je het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en in orde kunnen maken.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Bepaalde artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals voedingssupplementen om hygiënische redenen, op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen), en persoonlijke verzorgingsproducten (zoals schoonheidsproducten). Neem contact met ons op als je vragen of twijfels hebt over een specifiek artikel.

Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren voor uitverkoopartikelen of cadeaubonnen.

Ruilen
De snelste manier om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je wilt, is om het artikel dat je hebt te retourneren, en zodra de retourzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

Terugbetalingen
Wij zullen je op de hoogte stellen zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt je automatisch terugbetaald via jouw oorspronkelijke betalingsmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat jouw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

Herroepingsrecht formulier
Om je herroepingsrecht uit te oefenen kun je ook het herroepingsformulier gebruiken. Neem contact met ons op, info@dulor.nl